Helsingin Taitoluisteluklubin kilpailut

Media ja valokuvaajat

Median edustajille

STLL julkaisee kilpailun mediatiedotteen 4.11. Tiedote sisältää viestintätiimin edustajan yhteystiedot. Toimittajia pyydetään saapumaan kisatoimiston kautta, josta heidät ohjataan oikeille paikoille.

Valokuvaus ja videokuvaus kisoissa

Valokuvat ovat tärkeä osa tapahtumaa. Noudatamme kuvauksen osalta Suomen Taitoluisteluliiton uusia ohjeita.

Joukkueiden omat kuvaajat on ilmoitettu tehtävään etukäteen joukkueen toimihenkilöinä Taikkarin kautta. Suomen Taitoluisteluliitolla ja järjestävällä seuralla on kilpailussa omat nimetyt valokuvaajansa. Lisäksi muutama kuvauspaikka varataan lehdistökortilla paikalle saapuville median edustajille

Kaikki kuvaajat ilmoittautuvat kisapäivänä kisatoimistoon (ks. kartta), josta heidät ohjataan tarkoitukseen varatuille kuvauspaikoille.

Mikäli tapahtumaan tulee pääsylipun lunastaneita freelancer-valokuvaajia, heidän tulee niin ikään ilmoittautua kisatoimistossa, josta heidät ohjataan kuvauspaikoille, mikäli niitä on vapaana. Akkreditoiduilla seuran, liiton ja joukkueiden kuvaajilla sekä median edustajilla on etuoikeus järjestäjän osoittamiin kuvauspaikkoihin.

Videokuvaus ei ole sallittua, koska tapahtumassa on liiton järjestämä suoratoistotuotanto. Poikkeuksena joukkueiden nimettyjen kuvaajien mahdollisuus kuvata joukkueen omat suoritukset.