Helsingin Taitoluisteluklubin kilpailut

Joukkueille

Tervetuloa kisaamaan Helsingin jäähallille! Tärkeimmät kilpailuun liittyvät tiedot löydät kilpailuvahvistuksesta ja sen liitteistä.

AIKATAULU JA LUISTELUJÄRJESTYS

KILPAILUN KORONAPROTOKOLLA

KILPAILUKUTSU

KILPAILUVAHVISTUS JA LIITTEET

JOUKKUERUOKAILU

Joukkueita pyydetään tekemään ruokatilaukset neljä arkipäivää ennen tapahtumaa eli 2.11.2021 klo 12.00 mennessä. Tilaukset tehdään oheisella verkkolomakkeella.

Joukkueruokailun tilaukset

KISALAKANAT

Taitoluisteluliiton ohjeistuksen mukaan kannatuslakanoiden kankaiden on oltava palosuojattuja ja suojauksesta on oltava tuotteessa palosuojauksen tekijän sertifikaatti. Koristeluun voi käyttää normaaleja tuotteita esim. strasseja ja paljetteja.

Jäähallin henkilökunta tai heidän valtuuttamansa henkilöt tarkistavat lakanoiden turvallisuuden ennen esille laittoa. Lakanat on myös ripustettava niin, että ne eivät peitä hallin opasteita, yhteistyökumppaneiden mainoksia tms. eivätkä estä näkyvyyttä jäälle tai katsomossa.

LAHJAKASSIT ja KUKAT

Joukkueille on varattu lahjakassit pääsisäänkäynnin tuntumaan. Toimitamme kassin joukkueen pukuhuoneeseen
kilpailusuorituksen jälkeen. Jäälle ei saa heittää kukkia tai lahjoja. Muistutattehan tästä lähipiiriänne.

LOHKON 2 SM-NOVIISIJOUKKEET

Sunnuntaina kilpailevat SM-noviisijoukkueet ovat tervetulleita joukkuekatsomoon (F-katsomot) myös lauantaina. Pyydämme joukkueiden edustajia noutamaan siinä tapauksessa kisapassit kisatoimistosta lauantaina klo 13.00 jälkeen. Sisäänkäynti tapahtuu D-katsomoiden puoleisesta ovesta (ks. joukkueiden kulkuohjeet -kartta).