Helsingin Taitoluisteluklubin kilpailut

Yleisölle

KILPAILUN AIKATAULU

Kilpailu alkaa sekä lauantaina että sunnuntaina kello 15.00. Jäähallin pääovet avataan yleisölle kello 14.00. Kausi on vasta alussa, joten yleisö ei valitettavasti pääse seuraamaan harjoituksia. Urheilijoiden terveys on meille ykkösasia.


SUNNUNTAI 7.11.

15.00–16.23 SM-noviisit, lohko 2, vapaaohjelmat

Filiae Aboenses/ TRT

Team Soleil/ LTL

CrystalBlades/ TapTL

Valley Bay Synchronics/ EsJt

Aurora Borealis/ OLK

Sun City Synchro/ VG-62

Les Visions/ JoKa

Ice Fantasy/ TTK

Team Dynamique/ HSK


16.48–19.13 SM-juniorit, vapaaohjelmat

Celstials/ KKJT

Festa Aboensia/ TRT

Team Estreija/ LTL

Stella Polaris/ OLK

Ice Infinity/ TTK

Reflections/ ETK

Sun City Swing/ VG-62

FireBlades/ TapTL

Ice Steps/ ETV

Team Fintastic/ HTK

Valley Bay Syncro/ EsJt

Musketeer/ HL

Dream Edges Junior/ Kaari

Team Mystique/ HSK


19.38–20.19 SM-seniorit, vapaaohjelmat

Lumineers/ ESS

Dream Edges/ Kaari

Helsinki Rockettes

Marigold Ice Unity/ HL

Team Unique/ HSK

+ Palkintojenjako. Palkintojenjakoon osallistuvat kolme parasta joukkuetta kustakin sarjasta.

Tarkan aikataulun voit ladata täältä.

PARKKIPAIKAT JA JULKINEN LIIKENNE

Tapahtumapäivinä pysäköinti Helsingin jäähallilla on maksullista. Parkkialueelle voi pysäköidä 10 euron hintaan. Huomioithan, että parkkitilaa on rajallisesti!

Liikenneyhteydet Helsingin jäähallille ovat erinomaiset, joten paikalle pääsee helposti myös autotta. Sopivan reitin ja aikataulun etsinnässä auttaa HSL:n Reittiopas. Maskipakko on poistunut HSL:n lähiliikenteestä 25.10. Maskin käyttöä kuitenkin suositellaan.

SISÄÄNTULO JA LIIKKUMINEN HALLILLA

Sisääntulo hallille tapahtuu Nordenskiöldinkadun varrella sijaitsevilta pääovilta. Tapahtumapaikalla myydään lippuja, mutta suosittelemme ostamaan liput etukäteen ruuhkien välttämiseksi. Emme edellytä koronapassia sisäänpääsyyn. Varauduthan siihen, että ruoat ja juomat poistetaan ovilla sisääntulotarkastuksessa Helsingin jäähallin nykyisten käytäntöjen mukaisesti.

Hallilla kulku C-katsomoihin tapahtuu vain B-päädyn kautta. Varaudu näyttämään lippusi ennen siirtymistä C-katsomoon.

TURVALLISESTI HALLILLA

Tällä hetkellä ei ole voimassa olevia alueellisia yleisötilaisuuksia ja tapahtumia koskevia rajoituksia. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kuitenkin suosittelee 26.10. antamassaan ohjeistuksessa, että rokottamattomat välttävät sisätiloja ja yleisötilaisuuksia, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan.

Kasvomaskin käyttöön liittyvät suositukset ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat kaikkia 12 vuotta täyttäneitä. Maskia suositellaan käytettäväksi aina julkisissa sisätiloissa, jos henkilöllä ei ole täyttä rokotussuojaa tai sairastettua koronavirustautia alle kuusi kuukautta aikaisemmin. Myös täyden rokotussarjan saaneille suositellaan maskia sisätiloissa järjestettävissä, runsaslukuisissa yleisötilaisuuksissa. Suositus koskee myös tilanteita, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.

Kausi on vasta alussa, joten urheilijoiden terveyden takaamiseksi suhtaudumme hyvin positiivisesti maskin käyttöön kisakatsomossa.

SYÖ JA JUO

Helsingin Jäähalliin ei saa tuoda ruokaa ja juomaa. Jäähallilla palvelevat Restel Tapahtumaravintoloiden ravintolat ja fast food -kioskit.

MYYNTIPÖYDÄT

Kisaviikonloppuna hallilla palvelevat MOVE liikunta-asujen, Ellei Cosmeticsin ja Lucky Skaten myyntipisteet. Myyntipöydät sijaitsevat yleisön sisääntuloaulassa, heti ovien vieressä. Joukkueiden fanipöydät sijaitsevat C-katsomon aulassa.

LAHJAKASSIT JA KUKAT

Joukkueille on varattu nimetyt lahjakassit pääsisäänkäynnin tuntumaan. Toimitamme kassin joukkueen pukuhuoneeseen kilpailusuorituksen jälkeen. Lahjoja ja kukkia ei saa heittää jäälle.

LÖYTÖTAVARAT

Kisojen aikana yleisö voi tiedustella kadonneita tavaroita kisatoimistosta, joka sijaitsee hallin D-päädyssä. Kisojen jälkeen löytötavarat toimitetaan jäähallin löytyötavarapisteeseen ja niitä voi tiedustella jäähallin vahtimestarilta.

ENSIAPU

SPR:n tiimi päivystää EA-kopissa D-katsomon päädyssä. EA-tiimi on paikalla kisapäivinä kello 14.00 alkaen.