ml SM 1. valintakilpailu 2021

Yleisölle

KILPAILUN AIKATAULU

Kilpailu alkaa sekä lauantaina että sunnuntaina kello 15.00. Joukkueet harjoittelevat jäähallilla kello 8.00 alkaen. Tarkemmat aikataulut päivitetään kisasivuille lokakuun kuluessa.

PARKKIPAIKAT JA JULKINEN LIIKENNE

Tapahtumapäivinä pysäköinti Helsingin jäähallilla on maksullista. Parkkialueelle voi pysäköidä 10 euron hintaan. Parkkitilaa on rajallisesti!

Liikenneyhteydet Helsingin jäähallille ovat erinomaiset, joten paikalle pääsee helposti myös autotta. Sopivan reitin ja aikataulun etsinnässä auttaa HSL:n Reittiopas. Huom! Helsingin seudun liikennevälineissä on voimassa maskipakko yli 12-vuotiaille. Maskipakosta voivat poiketa vain sellaiset henkilöt, jotka eivät terveytensä vuoksi voi käyttää maskia.

LIIKKUMINEN HALLILLA

Ohjeita päivitetään lokakuun kuluessa.

TURVALLISESTI HALLILLA

Tällä hetkellä ei ole voimassa olevia alueellisia yleisötilaisuuksia ja tapahtumia koskevia rajoituksia. Kasvomaskin käyttöön liittyvät suositukset ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat kaikkia 12 vuotta täyttäneitä.

Jos henkilöllä ei ole täyttä rokotussuojaa tai sairastettua koronavirustautia alle kuusi kuukautta aikaisemmin, maskia suositellaan käytettäväksi aina julkisissa sisätiloissa. Myös täyden rokotussarjan saaneille suositellaan maskia sisätiloissa järjestettävissä, runsaslukuisissa yleisötilaisuuksissa. Suositus koskee myös tilanteita, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. Suosituksista riippumatta jokaisella on oikeus päättää, käyttääkö maskia.

Suhtaudumme hyvin positiivisesti maskin käyttöön kisakatsomossa.